AMARAN! BLOG INI MENGANDUNGI SPOILER. SILA BACA ATAS RISIKO ANDA SENDIRI.

Thursday, June 19, 2014

[REVIEW] INFINITE - Last Romeo MV

Ok, hari ni aku nak buat review sikit pasal MV favorite kpop group aku, INFINITE - Last Romeo. Walaupun lambat, (sebab diorang dah keluarkan MV ni last May..haha) aku tetap nak buat gak. Ngehngeh~

Berikut adalah antara screencaps dari MV diorang.



Powerful dance from the start



Watak utama, Nameo. Huahuahuahua
Actually, kalau diikutkan, watak Romeo tu, L. Tapi entah macam mana, Woohyun pulak yang dapat watak tu. Kalau L - eLmeo?~

I'm sorry Hoya~~ Tak dapat nak cover mulut you. Uhuhuhuhuhu


eLmeo (=.=)


Suka sangat part dance yang ni. Ni dance tuk chorus. 

Nameo nampak Juliet

Cak!






Nameo yang frust. XDD




Cute Sungjong kat sini. Hehe




Where is your eyes~?? =.=







Suka sangat L dalam ni sebab dia pakai topi tu. XD
Nampak cool je kan?

The last part.


REVIEW
Secara keseluruhan, berpuas hati. Cuma..cuma..kenapa rambut Sungkyu camtu... =.=
Tapi yang paling puas hati, L. Sebab dia pakai topi. Hahahaha~
Suara L pun sedap dalam lagu ni. Nampak sangat die banyak berlatih vokal, sebab nampak sangat peningkatan kawalan suara dia tu. (Omo, tiba-tiba jadi pengkritik tak bertauliah pulak. Haha)
Tak sabar nak tunggu lagu version Jepun pulak. XDD
Sebenarnya, kalau diikutkan ni bukannya official MV diorang. First official MV diorang tak dapat nak ditayangkan sebab diorang guna air dalam MV tu. Masa tu kan tengah kecoh kes feri karam. Tak boleh tayang sebab nak jaga hati keluarga mangsa. Terpaksa shoot MV yang baru.

Okeh, ni  official MV diorang. Enjoy!!


Listening to : INFINITE - Last Romeo

No comments: