AMARAN! BLOG INI MENGANDUNGI SPOILER. SILA BACA ATAS RISIKO ANDA SENDIRI.

Monday, August 11, 2014

[FanArt] Digimon - Tachikawa Mimi



Hari tu aku kemas barang-barang aku, and aku terjumpa old sketching of Tachikawa Mimi, watak dari anime Digimon Adventure. Bila aku tengok-tengok balik, buruk rupanya sketching aku ni. Hahaha. Yang atas yang aku scanned sketch paper, dan artline and color malam tadi. Aku try guna soft shading, tapi cam tak jadi je. T_T


Ni lah sketch yang aku buat lepas zaman SPM. Aku pun tak ingat lepas SPM ke lepas STPM. Yang penting lepas tamat sekolah. Huhuhuhu.


No comments: